NA24.no

Anonyme tips

Sist oppdatert:
Hva skjedde denne uken i nyhetsbildet. NA24 tar et skråblikk.

Ap-politikker Aslam Ahsan deler Carl I. Hagen syn på barneoppdragelse og stusser over de negative reaksjonene på utspillet om tukting. «Jeg har vanskelig for å se at det er verre å fike til barna sine enn konen sin,» sier en forundret Ahsann.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Paul McCartney.

Paul McCartney støtter ulovlig nedlasting. Den rause milliardæren skal også ha et avslappet forhold til at ingen kjøper musikken hans uansett, og at han heldigvis rakk å tjene sin formue lenge før fildeling eksisterte.

George Bush frykter tredje verdenskrig hvis verdenssamfunnet fortsetter å godta Irans atomprogram. Verdenssamfunnet frykter det samme hvis amerikanerne fortsetter å godta republikanerens valgprogram.

Trygve Hegnar har liten forståelse for at Stein Erik Hagen klager ham inn for pressens faglige utvalg. «Jeg kan personlig forsikre familien Hagen om at det er mye tyngre å være venneløs enn arveløs,» sier en indignert Hegnar.

Tvungen tilbudsplikt og tapt fortjeneste skal være årsaken til at John Fredriksen nå vurderer å saksøke tiggeren han urettmessig følte seg pålagt å tilby en tusenlapp i fjor.

NSBs årsregning viser et overskudd på en halv milliard. «Vi må til bunns i denne saken,» sier en forvirret økonomiansvarlig.

Flere muslimer finner det merkelig at Eivind Reiten ikke valgte å konvertere før han ofret seg. «Jeg vet at næringslivet tilbyr lekre sluttpakker, men jeg tviler på at de overgår vår egen belønning får å gå i martyrdøden,» sier en forbauset talsmann for miljøet.

Fabian Stang mener hans østkantuttalelser bevisst har blitt tolket i værste mening. «Det jeg mente å si var at det er mye bedre å være rik og vellykket enn å vokse opp i en stim av skitten yngel som svermer rundt en dratt alenemor på Stovnersenter,» sier den alltid blide ordføreren.

Hollywood ønsker å bruke Petter Stordalen i en ny westernfilm. Det skal være supermaterialisten og miljøaktivistens makeløse evne til å ri flere hester samtidig som har vekket amerikanerens interesse.

Raga Rockers har med sin comeback singel «Bleik,» skapt en helt ny musikksjanger. «Danskebåt rock» skal være et bevisst forsøk på å forene Michael Krohns vokale signatur, som er like flat som Danmark, med resten av det musikalske uttrykket.

Annonsen med den anorektiske modellen Isabelle Caro forbys i Italia. Modellen veier faktisk en halv kilo mer enn Kate Moss, men fordi hun ikke er kokainmisbruker blir kroppsvekten klassifisert som unaturlig lav.

Gerd Liv Valla er allerede godt i gang med en ny bok. «Selvinnsikt er for pyser» skal være klar over nyttår.

Vebjørn Verlo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere