NA24.no

Apeland ansetter fire

Fire nye i Apeland: Lisbet Kierulf Botnen (til venstre), Åse Solberg, Cecilie Wærholm og Ingvill Stapnes Elvestad skal jobbe i selskapets faggrupper for strategi og mediekontakt.
Fire nye i Apeland: Lisbet Kierulf Botnen (til venstre), Åse Solberg, Cecilie Wærholm og Ingvill Stapnes Elvestad skal jobbe i selskapets faggrupper for strategi og mediekontakt. Foto: Apeland
Sist oppdatert:
Vil skape mer effekt gjennom bedre analyse og strategi.

Apeland har ansatt fire nye kommunikasjonsrådgivere. De har erfaring fra presse, kommunikasjonsbyråer og offentlig kommunikasjon og skal arbeide i Apelands faggrupper for strategi og mediekontakt.

Lisbet Kierulf Botnen (42) er utdannet journalist og har jobbet ti år i NRK i Alltid Nyheter, Dagsnytt og Spekter. Før det var hun reporter i «TV2 hjelper deg» i seks år. Det siste halvannet året har hun jobbet som kommunikasjonsansvarlig for høyhastighetsutredningen til Jernbaneverket.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Ingvill Stapnes Elvestad (30) er utdannet fra BI og Gründerskolen. Hun har jobbet som rådgiver i byråene PR-operatørene og Peto i fire år. De siste to årene har hun jobbet i markedsavdelingen til Plan Norge.

Cecilie Wærholm (28) har mastergrad i medievitenskap fra UiO. Hun har jobbet tre år som kommunikasjonsrådgiver i PR-operatørene og ett år i DIST Creative.

Åse Solberg (36) er utdannet cand mag. fra UiO og Høgskulen i Volda. Hun har bred erfaring som kommunikasjonsrådgiver etter fire år i Kunnskapsdepartementet, fem år ved Statsministerens kontor, og to år i Utdanningsetaten i Oslo kommune.

– Vår ambisjon er å skape mer effekt enn andre gjennom bedre analyse og strategi, og et bredere virkemiddelspekter. Lisbet, Ingvill, Cecilie og Åse tilfører oss enda mer kompetanse og kapasitet som våre kunder vil få glede av, sier administrerende direktør Ole Christian Apeland, i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere