NA24.no

Årets beste torsdag for TV3

Eyvind Hellstrøm satt sesongrekord og TV3 nådde nesten 10 prosent markedsandel.

TV3 satte rekord på alle sine tv-programmer i prime time i går.

– Hellstrøm rydder opp klarte sesongbeste med 304.000 seere, mens Bones (201.000) og Klokka åtte hos meg (114.000) hadde sine høyeste seertall på kanalen noensinne. Det førte til årets beste torsdag på TV3 med en markedsandel på 9,8 prosent blant alle seere over 12 år, skriver kanalen i en pressemelding.

Bagatelle-sjef Eyvind Hellstrøm besøkte Café Rampa i Hommelvik i går kveld, og på det meste var 357.000 seere innom gårsdagens episode. Bones hadde sesongpremiere på TV3 i går, og med 201.000 seere ble det tidenes beste seertall for serien på TV3.

Også Klokka åtte hos meg hadde sine beste seertall noensinne på TV3 med 114.000 seere i går. På det meste var hele 215.000 seere innom programmet.

– Dette er meget sterke tall for TV3. Vi er kjempefornøyde, og det er hyggelig å registrere at seerne setter pris på vår underholdende torsdag. Det skal bli spesielt spennende å følge utviklingen på Hellstrøm rydder opp utover sesongen, sier presse- og informasjonsansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere