NA24.no

Årets mediesjef slutter

Sist oppdatert:
60-årige Marianne Mowinckel gir seg i magasinet «Vi over 60».

- Det har vært ti fenomenale år. Det er fint å gå fra borde når skuta er i så god stand, sier Mowinckel i en pressemelding.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Hun fylte 60 i fjor høst, og går nå over til en deltidsstilling i en humanitær stiftelse, og ser fram til å disponere mer av sin egen tid. Marianne Mowinckel har vært både sjefredaktør og administrerende direktør i Grieg Media A/S, som i juni i fjor ble kjøpt opp av Aller Norge.

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Bjarne Åsgard (53) er konstituert i samme lederstilling som Mowinckel har innehatt.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Ifølge meldingen har bladet økt opplaget fra 52 000 til 91 000 under Marianne Mowinckel. i 2006 og 2007 har Grieg Media A/S levert årlige overskudd på vel ni millioner av en omsetning på henholdsvis 55 og 56 millioner.

Les også: Aller kjøper senior-suksess

I 2007 ble 60-åringen kåret til årets medieleder av Medienettverket – forum for kvinner i ledelse. Hederen går til kvinner som både kan vise til resultater – journalistisk, økonomisk og/eller markedsmessig, og som gjennom sitt virke fremstår som forbilder for andre kvinnelige ledere.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere