NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Foto: Matt Dunham (Ap)

Årsbeste for Viasat fri-tv

Champions League løfter kanalen.

I går hadde TV3 og Viasat 4 en samlet markedsandel på 12,5 prosent blant alle seere over 12 år. Det er årsbeste for Viasat fri-tv. Høye seertall på TV3s Paradise Hotel og semifinalen i UEFA Champions League på Viasat 4 bidro sterkt til rekordandelen.

Høyeste noengang
Gårsdagens semifinaleoppgjør i UEFA Champions League mellom Chelsea og Barcelona på Viasat 4 hadde 259.000 seere. Det er årets høyeste seertall for en UEFA Champions League-kamp.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

TV3s Paradise Hotel hadde 216.000 seere i går, mens Luksusfellen fikk med seg 197.000 seere. Luksusfellen leverte dermed det høyeste seertallet siden sesongpremieren, mens Paradise Hotel-tallet var sesongens tredje høyeste.

Fotball er toppen
– Onsdagene på TV3 med både Luksusfellen og Paradise Hotel har fungert meget godt denne våren. I går fikk vi dessuten toppen av kransekaken med en fantastisk semifinale i UEFA Champions League på Viasat 4, sier programdirektør Åse Bendiksen i TV3/Viasat 4 i en pressemelding.

Viasat fri-tvs kommersielle markedsandel var i går på hele 30,6 prosent i målgruppen 15-49 år. Det er også årsbeste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere