NA24.no

Avviser Ny Tid i Klassekampen

Pax-eier tror ikke Klassekampen og Ny Tid blir noen match.

Den tidligere SV-avisen Ny Tid har ble ikke den suksessen Damm håpet på og i forlagets årsrapport skriver styret at de er på utkikk etter en eier som har erfaring fra avisdrift.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Etter å ha gjort sonderinger i markedet er ikke salgssignalet like sterkt lenger. Styreleder Tom Harald Jenssen sa tidligere i måneden til NA24 Propaganda at det ble arbeidet med flere alternativer, men at dette ikke hadde noen hast.

Ikke Klassekampen
Det som synes klart er at det ikke blir noen sammenslåing eller samarbeid med Klassekampen i denen omgang. Pax-eier og investor Bjørn Smith-Simonsen sier at det har vært samtaler.

- Jeg tviler på at det blir noe med Klassekampen og Ny Tid i denne omgang. Det er flere som har tenkt tanken, og det har vært noen samtaler, men det ser ikke ut til å bli noe av. Jeg tror likevel at Ny Tid kommer til å leve videre og det er ikke gitt at det på sikt ikke blir noe av et slikt samarbeid. Det er folk som har vært forlovet i 30 år, sier Smith-Simonsen til NA24 Propaganda.

Usikker på løsning
Smith-Simonsen tror Damm foreløpig ikke har bestemt seg for hva de ønsker å gjøre med Ny Tid.

- På 90-tallet var det Klassekampen som ikke ville ha Ny Tid. Nå synes det å være motsatt. Mitt inntrykk er at Damm foreløpig ikke har avklart hva de ønsker med Ny Tid, men det ser uansett ikke ut som om det blir en løsning som involverer Klassekampen, sier Smith-Simonsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere