NA24.no

Foto: Montasje

Aylar kan slå Petter Northug

Sist oppdatert:
Begge deltar i Poker-NM i Riga

Det er duket for årets kjendisduell under Poker-NM i Riga neste uke. Aylar Lie deltar, på vegne av team Betsson, i Norgesmesterskapet i poker. Målet er å slå Petter Northug. I følge oddsene er det Aylar som vil gå triumferende ut av denne historiske duellen.

- Aylar er knepen favoritt mot Northug. Både Northug og Aylar er gode i poker, men Northug er muligens litt sliten etter en lang skisesong, så vi tror Aylar vil gå seirende ut av duellen, sier prosjektleder for NM i Betsson Norge, Paul Myklebust.

Fordi norsk lovgiving ikke tilater pokerturneringen i Norges går Norgesmesterskapet i poker av stabelen i Riga i Latvia neste uke. Torsdag 14.april er det duket for duell mellom Lie og Northug da begge skal spille i hovedturneringen som starter kl. 15.00.

Aylar har spilt poker i flere år, og ligger nå i hardtrening foran neste ukes turnering. Nettspillselskapet, Betsson, som har hatt en sterk vekst i antall registrerte kvinnelige pokerspillere de senere årene, sponser deltagelsen hennes i turneringen.

Hvem kommer lengst i Poker-NM Main Event:

Aylar Lie 1.77

Petter Northug 2.05

Sjekk utviklingen i oddsene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere