NA24.no

Bankene taper tillit

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Aller verst går det ut over Norges største bank.

Omdømmeundersøkelsen Reptrak Norge 2009 er ute. Dette er en analyse som måler omdømmet til 50 norske bedrifter. Det er banksektoren som har den svakeste tilliten, melder Dagens Næringsliv som viderebringer undersøkelsen tirsdag.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- DnB NOR er den store taperen. Det er noe med den banken som gjør at folk ikke stoler på den, sier Nils Apeland i Apeland Kommunikasjon, som har vært med på å lage omdømmeundersøkelsen. Bankens omdømme er den som har falt mest i år, fra karakteren middels omdømme til svakt omdømme, melder Dagens Næringsliv.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Skandiabanken har vært den banken med best omdømme, men også den opplever et fall i år mens Sparebanke1 er den eneste banken som går markert fremover. Også på bunnen i omdømmemålingen finner vi et finanskonsern. Her er Terra godt plassert, noe som må tolkes som en ettervirkning av Terra-skandalen. På topp er Ikea.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere