NA24.no

Barna får egen superjul

Barnas Supershow blir årets julekalender på NRK.

NRK satser på Barnas Supershow i julen og gjør en egen julekalender av programmet under tittelen Barnas Superjul.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

I ett år har NRK jobbet med årets julekalender, og denne gangen blir det ikke en rendyrket dramaserie som Jul i Blåfjell, men barna selv som tar styringen.

- Vi holder på denne uken med de siste opptakene i studio. Da gjør vi opptak til lille julaften og selveste julaften. Det er de siste to programmene av 24 program, forklarer prosjektleder Ingrid Hafstad til NA24 Propaganda.

Samsendinger
Hafstad forteller at det er blitt gjort en hel del redigering underveis i løpet av de snart 12 månedene NRK har jobbet med årets julekalender.

Barnas Superjul har premiere samme dagens som NRKs barnekanal NRK Super, men dette er mer en tilfeldighet mener Hafstad.

- Julekalenderen må jo begynne første desember, mens barnekanalen også begynner da. Det handler om å gi barna et tilbud allerede i 2007, sier prosjektlederen.

Ikke overraskende får den nye barnekanalen også en viktig rolle i anledning julekalenderen. For Barnas Superjul vil gå i samsending på NRK1 og NRK Super på ettermiddagen i barne-tv-tid, og i reprise om morgenen på NRK Super.

- Det blir rikelig anledning for barna til å få med seg julekalenderen i år, forteller prosjektlederen.

Oddgeir tilbake
Julekalenderen vil ligne veldig på Barnas Supershow.

- Det ligner veldig, men vi har en superkatt som er DJ i julen i stedet for et barneband. Så det er barn som synger, men de har med seg egen DJ i stedet for husbandet sitt. Dessuten kommer også Willys jul i julekalenderen, dermed blir det seks minutter med Willy hver dag i hele julen.

Det er til sammen 11 barn som synger og er programledere. Og til glede for seerne er også Oddgeir tilbake.

- Barnas utegående representant, Oddgeir, er tilbake på skjermen igjen, det gleder vi oss veldig til, sier Hafstad.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere