Bedriftsøk blir mobilt

Daglig leder,Gaute Talmo viser frem Bedriftsøkets nye anbudsapplikasjon

Daglig leder,Gaute Talmo viser frem Bedriftsøkets nye anbudsapplikasjon Foto: NTB

Lanserer gratis anbudsapplikasjon

31.03.11 14:55

Stadig flere nordmenn benytter seg av anbudstjenester på nett for å få utført håndverkeroppdrag raskt og billig. Nå har Bedriftsøket NO gjort det enda enklere å innhente pristilbud fra seriøse bedrifter ved å lansere sin anbudstjeneste også på mobile plattformer.

- Vi er stolte av å være den første anbudsaktøren i Norge på mobil. Anbudsapplikasjonen er gratis å laste ned og svært enkel å bruke. Ønsker du for eksempel å innhente pristilbud på gravearbeid i hagen, er det bare å ta frem mobilen og ta bilder. Et par tastetrykk senere har du sendt oppdraget til kvalifiserte entreprenører i ditt distrikt, forklarer daglig leder Gaute Talmo i Bedriftsøket NO.

Det er ikke bare den innovative mobilløsningen som skiller Bedriftsøkets anbudstjeneste fra konkurrenter som Gule Sider, Finn.no og VG.

- Mens de andre anbudsaktørene stort sett kun satser på håndverkerbransjer, kan brukerne av Bedriftsøkets tjeneste innhente anbud fra alle varer og tjenester som er representert blant våre 12.000 betalende kunder, forteller Talmo.

- Bedriftsøkets brukere er dermed sikret å få gode tilbud fra seriøse aktører uansett hvilket behov de måtte ha, fortsetter han.

Bedriftsøkets anbudsapplikasjon ble lansert for iPhone denne uken og kan lastes ned gratis i Appstore. Snart står iPad for tur, og på sikt blir applikasjonen også tilgjengelig på Android.

Slik fungerer Bedriftsøkets mobile anbudstjeneste for privatpersoner og bedrifter:

1. Last ned applikasjonen gratis på iPhone (kommer snart på iPad også).

2. Beskriv oppdraget eller produktet du vil ha pristilbud på. Send eventuelt med bilde.

3. Oppgi dato og sted.

4. Du vil deretter motta pristilbud fra kvalifiserte bedrifter som ønsker å utføre oppdraget ditt.

Bedriftsøket anbefaler at brukerne tar hensyn til kriterier som seriøsitet og erfaring - i tillegg til pris – når valget av tilbyder skal tas. Anbudstjenesten medfører ingen forpliktelser for brukeren, og oppdraget kan når som helst stanses.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.