NA24.no

«Berserk» sendes som planlagt

(TVNorge)
Sist oppdatert:
Krav om Berserk-stopp avvist igjen.

Borgarting lagmannsrett har kommet til samme avgjørelse som tingretten, og avviser kravet fra enkelte av de pårørende om å stanse TVNorge-serien Berserk mot Sydpolen. Premieren går dermed som planlagt i kveld klokka 20.30.

Les også: Stopper ikke «Berserk»

- Vi skjønner at dette er vanskelig for noen, men det er høyst ulike oppfatninger blant de pårørende i denne saken. De mange familiemedlemmene som ønsker serien vist, kan nå puste lettet ut, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme en i melding.

Les også: «Berserk»-etterlatte saksøker TVNorge

- Nå har imidlertid to rettsinstanser slått fast at det ikke er noen grunn til å stanse denne serien, og det er vi fornøyde med. Selv ikke motpartens advokater bestrider at de omkomne fremstilles på en respektfull måte i serien, konkluderer Strømme i meldingen.

Les også: Flytter skuta til TVNorge

- For første gang vil ekspedisjonens egen historie bli fortalt. Nå kan seerne gjøre seg opp sin egen mening, sier Strømme i meldingen.

Kjennelsen blir frigitt i løpet av dagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere