NA24.no

Betaler for halvnakne jenter

Sist oppdatert:
Ekstra Bladets lettkledte damer er blitt for dyre. Nå må sponsorer trå til.

Mandagens Side 9-pige er sponset av AC/DCs plateselskap.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det skriver markedsforing.dk. Etter at Poul Madsen startet som sjefredaktør i Ekstra Bladet for halvannet år siden, har han brukt mest tid på å forklare hvorfor de lettkledte damene er flyttet rundt i avisen.

Det har fått tabloiden til å snu. Nå har Madsen innsett at noen tradisjoner er hellige, og lar Side 9 pigen bli på nettopp den siden. Dessuten skal kvaliteten heves.

For det er blitt stadig vanskeligere å finne mer enn 300 modeller hvert år, og Ekstra Bladet har i sommer vært rundt på landets badestrender for å sikre seg gode kandidater.

Jakten koster, og nå tilbys annonsører å sponse det redaksjonelle stoffet. Mandag betalte plategiganten Sony BMG for å promotere det australske bandet AC/DCs nye utgivelse.

- Vi vil gjerne tjene penger der vi kan. Så hvorfor skulle vi ikke kommersialisere Danmarks sterkeste pike-merkevare, spør sjefredaktør Poul Madsen.

Han avviser overfor Mediawatch.dk at man fremover vil kunne lese sponset journalistikk i Ekstra Bladet.

- Side 9 er et underholdningsområde, men mellom det redaksjonelle og det kommersielle stoffet er det vanntette skott, sier Madssen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere