Gå til sidens hovedinnhold

Bieber skapte Facebook-rekord

«The Voice» med stadig nye rekorder.

SBS Radio opplever stadig nye rekorder med sitt multimediekonsept The Voice. I løpet av natten til 15. november 2011 ble det satt en ny milepæl i The Voice sin Facebook-historie da sidene passerte en kvart million fans.

- Vi var sikre på at dette kom til å bremse opp da vi rundet 100.000 fans på Facebook, men her tok vi grundig feil, nå er vi passert 250.000! Dette viser at vi ikke har noen anelse om hvor dette kommer til å ende, sier Brand manager Sverre Vedal i SBS Radio i en melding.

Stiller spørsmål
Interaktiviteten med brukerne og populariteten til The Voice ble tydeliggjort da The Voice stilte følgende spørsmål på Facebook: Vil du høre Justin Bieber’s «Misteltoe» på The Voice?

I løpet av 24 timer hadde 20 000 unike brukere svart på spørsmålet.

- The Voice elsker musikk og fansen vår elsker å fortelle oss akkurat hva de synes om musikk. Det er en fantastisk match i sosiale medier, sier Vedal i meldingen.

227.000 apps
I tillegg har hele 227 000 har i skrivende stund lastet ned app’en til The Voice. I begge kategorier er The Voice i den ypperste Norgestoppen. I tillegg finner man The Voice på radio, TV og web.

- The Voice er et unikt flermedialt produkt som treffer brukerne der de er til enhver tid. Vi gleder oss til å foredle og videreutvikle det unike medieprosjektet The Voice har blitt, sier Vedal i meldingen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget