NA24.no

Bill Gates og Seinfeld sammen

Sist oppdatert:
Kan det bli like bra som Supermann-filmene?

Med Apple som er i ferd med å bli det tøffeste selskapet i IT-verdenen som henger ut Windows nær sagt alle sine reklamer, Google som er i ferd med å ta totalt internettdominans og Windows Vista som sliter kraftig med ryktet sitt, så er det ikke bare morsomt å være Microsoft for tiden.

Lager merkelig film
Hva er den beste måten å motarbeidet noe slik? Jo, Microsoft drar fram sin avgåtte guru Bill Gates og setter ham inn i en reklamefilm sammen med Jerry Seinfeld – og får dem til å indikere at fremtidens datamaskiner kan spises.

(saken fortsetter under videoen)

Hva dette egentlig er reklame for er det mange på internett som nå lurer på, men diskusjonene går nå på at Microsoft skal lansere noe «moist & tasty». Det som derimot er ganske sikkert er at dette er en del av Microsoft 2,5 milliarders imageforbedring for Windows Vista.

En etterligning av Superman-suksess
Reklamefilmen er trolig et forsøk på å kopiere Jerry Seinfelds fantastiske serie med «The Adventures of Seinfeld and Superman» som var en stor internetthit for noen år siden, som definitivt er verdt å få med seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest