NA24.no

Skuespillerne i årets utgave av Bingobanden på TVNorge.
Skuespillerne i årets utgave av Bingobanden på TVNorge. Foto: TVNorge

Bingobanden lever ennå

Sist oppdatert:
Premierer på flere humorsatsinger på TVNorge i kveld.

En av TVNorges største suksesser i 2011 er tilbake med en ny sesong. Gamlingene i Bingobanden har fortsatt fart i replikkene og blodomløpet i behold.

– Det er med mennesker som med frukt, vi blir bedre jo mer vi modnes. Denne gjengen er det fortsatt nok av saft i, sier mediesjef i TVNorge, Hanne McBride i en pressemelding.

God TV-onsdag
Bingobanden er en norsk versjon av det belgiske konseptet Benidorm Bastards, som vant gullrosen for beste TV-program i Montreux. Og seerne tok godt i mot den norske versjonen. Premieren samlet 369 000 seere og endte med et snitt på 304 000 seere. Det ga en andel på 24,9 prosent i TVNorges målgruppe (12-44).

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK

– I tillegg til at seerne benket seg foran skjermen, opplevde vi også et stort engasjement. Bingobanden fikk 17 000 nye følgere på Facebook i løpet av et par timer på premierekvelden. Vi har stor tro på at TVNorge-onsdagen kan bli en god dag for latter også denne sesongen. Bingobanden etterfølges nemlig av Atle Antonsens NAV, forteller McBride i meldingen.

Gammel humor
Fem av skuespillerne fra forrige sesong er fortsatt med, mens det er kommet inn tre nye fjes. Blant disse finner vi Tore Thodesen, faren til Henrik Thodesen, kjent fra Torsdag kveld fra Nydalen på TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere