NA24.no

Bladkjempe med underskudd

FHM, som til vanlig er preget av lettkledte damer, går denne gangen litt lengre på forsiden. Nå kan du nemlig skrape fram en toppløs Linni Meister.
FHM, som til vanlig er preget av lettkledte damer, går denne gangen litt lengre på forsiden. Nå kan du nemlig skrape fram en toppløs Linni Meister. Foto: Faksimile FHM
Men Bonnier lover pluss.

Pilen snudde for Bonnier i 2008. Det viser de ferske regnskapstallene som er levert Brønnøysundregistrene.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Inntektene falt med 6,7 prosent. Fra en omsetning på 80,5 millioner kroner i 2007 til 75,1 millioner i 2008. Resultatet før skatt pekte samme vei og sort ble til rødt. Fra et overskudd på 3,1 millioner kroner til minus 1,1 millioner kroner i 2008.

Forventer pluss
Men dette skal snus i 2009.

- Selskapet forventer en positiv utvikling av både omsetning og resultat i 2009 som følge av positiv utvikling i våre magasiner, skriver styret i årsberetningen.

Annonserekord
- Costume gjør det bra, mens FHM og Woman har hatt en mindre nedgang. Jeg tror nok at vi har vært mindre berørt enn de fleste andre. Vi tilhører en mer takknemlig del av markedet. Og det sammen med sterke merkevarer har ført til at vi har klart oss bra så langt, sier daglig leder Stig Jakobsen i Bonnier Medier til NA24 Propaganda om utviklingen så langt i 2009.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Han forteller også at Bonnier hadde annonserekorder på flere av sine titler i mars.

- Jeg tror vi merker nedgangen mindre enn andre og vi føler nok at det verste over.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere