Gå til sidens hovedinnhold

- Ble voldtatt av Aulie

Marianne Aulie kan ta deg. Når som helst og hvor som helst, skriver Trygve Hegnar.

I sin faste kommentar i Finansavisen raljerer Trygve Hegnar over oppstyret rundt kunstneren Marianne Aulies "outing" av to påståtte voldteksforbrytere.

NA24 - din næringslivsavis

- Jeg er voldtatt. Det skjedde for fjorten år siden, og det var Marianne Aulie. Det jeg trodde bare skulle bli en hyggelig kveld med å se på malerier og diskutere verdensproblemer og familien Sand, ble en redselskveld, skriver Hegnar og fortsetter:

- I skjerpende retning må også anføres at jeg ble dopet. Normalt er jeg forsiktig med alkohol, men Aulie lurte i meg fler glass vin enn jeg tålte. Jeg mistet, kort og godt, motstandskraften. Jeg husker ikke akkurat hvordan det skjedde, og akkurat når, men jeg har en sterk formening om at jeg ble voldtatt. Jeg gikk ikke til politiet og anmeldte voldtekten, fordi jeg fryktet for ikke å bli trodd.

Hegnar hevder seg å være seg bevisst at Aurlie heretter kan få problemer med å få solgt sine bilder, men at dette må vike for sannheten. - Jeg føler en lettelse nå, voldtekt har jo plutselig fått en ny mening. Jeg har sagt i fra for å gi voldtektene et ansikt. Marianne Aulies ansikt.

- Tøft og kult (takk til Martine Aurdal for hjelpen) avslutter Trygve Hegnar.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året