NA24.no

Blir nådeløs tv-kokk

Bagatelle-sjef Eyvind Hellstrøm blir Norges svar på tv-kokken Gordon Ramsay.

Ramsay kommer inn som hardhendt redningsmann for skakkjørte restauranter i serien «Ramsay’s Kitchen Nightmares», og nå skal Hellstrøm få den samme rollen her i landet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tror på suksess
TV3 har hentet stadig bedre seertall for den innkjøpte serien med Gordon Ramsay og siste program hadde 130.000 seere. Informasjonssjef Glenn Støldal i MTG tror en norsk versjon vil kunne gi enda høyere tall.

- Vi er i hvert fall sikre på at vi har funnet rett mann til å lede programmet. Serien med Ramsay har fått stadig bedre seertall og det er klart at vi har tro på at en norskprodusert serie skal kunne gi et ytterligere løft, sier Støldal.

Eyvind Hellstrøm er Norges mest meritterte kokk og har i en årrekke drevet restauranten Bagatelle i Oslo. Restauranten hadde inntil nylig to stjerner i Michelin-guiden, men mistet én av stjernene ved forrige guide. Ramsay driver et en rekke restauranter og er premiert med tre stjerner for sitt flaggskip.

Søker deltakere nå
TV3 søker i disse dager etter veikroer, restauranter og kafeer som ønsker å delta i programmet. Fra «Ramsay’s Kitchen Nightmares» består mye av underholdningen i å se reaksjonene hos kjøkkensjefene som får livsverket verbalt slaktet.

- Det er noe de som skal delta må ønske selv. Det går ikke an å melde på noen andre, sier Støldal.

Han regner med produksjonsstart i sommer, men sier det foreløpig ikke er tatt noen beslutning om når serien skal sendes.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere