Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Blir ny Allerdirektør

Han blir salgsdirektør for annonsesalg i hele Allergruppen.

Rune Paulseth tiltrer umiddelbart en nyopprettet stilling som salgsdirektør for alt annonsesalg for Allergruppens publikasjoner. Dermed blir han salgsansvarlig for ukeblader, magasiner og nett.

NA24 Propaganda - Norges ledende medienettsted

Han får med seg Geir Hellerud ass. direktør ukeblader/magasiner og Wibeke Bjørntvedt ass. direktør nett.

Paulseth har jobbet med salgsledelse i ulike internettselskaper som Sol, Digi og Katalysator Media i over 10 år, og de siste tre årene som salgsdirektør i Aller Internett. Ansettelsen er en del av reorganiseringen i forbindelse med fusjonsarbeidet som foregår i Allergruppen, heter det i en melding fra Aller.

- Jeg gleder meg til jobben, og ser frem til å være pådriver for å utvikle våre allerede dyktige salgsavdelinger til Norges beste salgsorganisasjon på segmentert markedsføring.Våre sterke merkevarer har lesere som er i en unik modus i forhold til våre annonsørers budskap. Med det som utgangspunkt vil vi jobbe hardt med å ytterligere øke bevisstheten i de segmentene vi er markedsleder i, skriver Paulseth i meldingen.

Allers nye adm. direktør Roger Hansen skriver i meldingen at organiseringen er gjort spesielt med fokus på optimalisering av salgs- og slagkraft i hele organisasjonen.

- Denne løsningen gjør at vi med enda større styrke kan utvikle vår salgskraft og salgskompetanse flermedialt. Vår ambisjon er å være en klar leder innen segmentert markedsføring, og Rune har en unik kompetanse på dette, skriver Petter Danbolt, administrerende direktør i Aller Internett AS.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!