*Nettavisen* Økonomi.

Blogger blir redaktør

Marie Nord gikk fra blogger til nettredaktør til gründer. Foto: Kine Jensen

- Det som skjer på nett er viktig, sier Nord.

Bloggeren Marie Nord tar over som redaktør for motemagasinet Vixen. Samtidig kjøper Chili Publications Marie Nords blogg DagensOutfit.co

Marie Nord kommer fra jobben som redaktør for Modette.no. Hun startet som blogger for to år siden og har bloggen DagensOutfit&Co som nå blir implementert i Vixens nye nettsatsing.

Målrettet magasin
- Det som skjer på nett er en viktig del av den levedyktige fremtiden for mediebransjen og jeg gleder meg til å utvikle Vixen for det norske nettmarkedet. Vixen Blog Awards blir også en stor og fin utfordring for meg å ta fatt på. Jeg har stor tro på en tilstedeværelse som kombinerer både det fysiske rom og sosiale medier, sier Marie Nord i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Vixen er et målrettet motemagasin for trendbevisste og urbane kvinner. Magasinet har en leserkrets bestående av bloggere og kvinner som er opptatt av trender innen mote, skjønnhet og musikk. Vixen gjennomfører en rekke events og aktiviteter mot bloggere, deriblant etablerte Vixen Blog Awards.

DagensOutfit er en blogg hvor leseren laster opp bilder av sitt antrekk, et utvalg av dette legges ut på nettstedet. DagensOutfit blir implementert i Vixens nye nettsatsing som lanseres senere denne måneden.

Norges beste bloggere
- Vi har i to år arrangert Vixen Blog Awards – en kåring av Norges beste bloggere innenfor kategoriene mote og livsstil. Nå gleder vi oss til den kommende nettsatsingen hvor bloggerne får en enda større plass i redaksjonen, sier Pia Tryland, daglig leder i Chili Publications i meldingen.

- En av årsakene til bloggernes suksess, er at de har sterk innflytelse, de er ærlige og de går rett inn i de ulike problemstillingene. Dette er kommunikasjon fra hjertet, sier Pia Tryland i meldingen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Chili Publications

Vixen på papir har et opplag på 35 000 eksemplarer, og deles ut på over 200 butikker over hele landet, deriblant Høyer, Bianco og Adam & Eva i tillegg til frittstående butikker. Vixen på papir skal gis ut to ganger i året. Felles for Vixen papir og nett er at bloggere får en større plass i redaksjonen.

Chili Publications utgir også ungdomsmediet Spirit og skjønnhetsmagasinet BEAUTY. I tillegg produserer og utvikler selskapet en rekke kundemagasiner og oppdragsbasert medieinnhold til nett, event, print og sosiale medier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.