NA24.no

Blogger til byrå

Administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton , Ole Tom Nomeland.
Administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton , Ole Tom Nomeland. Foto: Gambit Hill & Knowlton
Ingeborg Volan ny rådgiver i Gambit H&K

Ingeborg Volan er ansatt i Gambit H&K som rådgiver i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun er en av Norges mest brukte foredragsholdere om digital kommunikasjon og driver bloggen Socialmedianordic.com.

Ingeborg kommer nå fra stillingen som Research Manager i Isobar og har jobbet med rådgivning innen digital kommunikasjon og sosiale medier i flere år, sist i Isobar og før det i Sermo Consulting. Hun har bakgrunn som journalist fra Sandefjords Blad og Avisa Nordland samt jobbet med nettjournalistikk ved Institutt for Journalistikk.

- Jeg gleder meg veldig til å arbeide med nye utfordringer innen strategisk digital og sosial kommunikasjon. Gambit har en fantastisk bredde i kompetanse og kundeportefølje som det vil bli spennende å få bidra inn i. Og ikke minst har selskapet en uttalt målsetting om å bli enda sterkere innen offentlig kommunikasjon. Det ser jeg fram til å få være en del av, sier Ingeborg Volan i en melding.

- Vi har over tid bygget opp et solid miljø innen digital kommunikasjon og Ingeborgs erfaring vil gi en ytterligere forsterkning. Hun passer godt inn i vår kultur og filosofi om å være både brede og spisse, sier Philip Synnestvedt, leder for markedskommunikasjon i Gambit H&K i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere