NA24.no

Oslo Lufthavn Gardermoen, OSL, Norwegian
Oslo Lufthavn Gardermoen, OSL, Norwegian (OSL)

Braathen vraker Norwegian

Norwegian-topp skifter beite.

Markedsdirektør Åsta Braathen i Norwegian er ansatt som daglig leder i marketing- og kommunikasjonsselskapet LOS&CO, ifølge en melding.

- Kommunikasjonsbransjen er i endring, og det er de rådgiverne som best forstår kunden som vinner. LOS skaper ideer som gir resultater, og jeg ser frem til å lede selskapet inn i en ny fase, sier Braathen, i en melding.

- Etter noen fantastiske år i Norwegian gleder jeg meg nå til nye utfordringer i LOS&CO. Kommunikasjonsfaget blir stadig viktigere, og LOS&CO er dyktige i å levere effektive kommunikasjonsløsninger og råd til kundene. De er gode på merkevarebygging og har en helhetlig og tverrfaglig tankegang som gir resultater for kundene, sier hun.

LOS&CO består av 22 medarbeidere og er inne i sterk vekst. I 2009, som var selskapets første hele driftsår, var omsetningen på over 40 millioner kroner, opp fra cirkati millioner i 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere