NA24.no

Brakavslutning for «Farmen»


EN VINNER: Eilev Bjerkerud jubler over å ha vunnet Farmen 2015.
EN VINNER: Eilev Bjerkerud jubler over å ha vunnet Farmen 2015. Foto: Foto: Katinka Sletten / Nettavisen
Sist oppdatert:
Seerne elsker den norske realityserien.

«Farmen 2015» er i historie. Eilev Bjerkerud (26) stakk av med seieren søndag kveld.

Over én million seere fikk med seg avslutningen. Det viser TV-tall fra mediebyrået MEC. Reality-TV-serien var ikke langt unna å bli forrige ukes mest sette TV-program. Som vanlig regjerer «Nytt på nytt» på toppen.

Det var Marte Søreide (23) som ble slått på målstreken av Eiliv Bjerkerud i «Farmen 2015». Hun tapte en kunnskapskonkurranse i det siste programmet. Hun legger ikke skjul på at det var litt bittert.

– At Eilev vinner til slutt er absolutt fortjent, han klarte å holde seg unna de verste konfliktene og kom godt overens med alle. Det er nok litt av grunnen til at han vinner, og at han har masse kunnskap. Han slet litt i finaleuka, men klarte å kare seg fram der også. Men det er litt bittert når man står på streken og nesten vinner. Sånn er det bare, og jeg kan ikke være bitter i ettertid, sa hun til Side2 søndag.

Årets sesong fikk et snitt på 819.000 seere, og er dermed den tredje mest sette i Farmens historie.

– Farmen er og blir en bauta av et TV-program. Og nok en gang har produksjonsselskapet Strix sammen med  egne interne TV 2-krefter laget en sesong vi er meget godt fornøyde med. Nå gleder vi oss til å sette i gang med en ny sesong på TV 2, sier programdirektør Jarle Nakken i en pressemelding.

For programdirektøren er det flere lyspunkter i forrige ukes TV-tall. 821.000 seere fulgte den dramatiske åpningskampen mellom Norge og Russland lørdag kveld. Det er den mest sette åpningskampen i et håndball-VM noensinne.

Les også: «The Julekalender»-trioen planlegger TV-comeback

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere