Gå til sidens hovedinnhold

Bredeli og Svele med knallstart på ny TV-satsing

TV 2s Harald Bredeli og Bent Svele er ikke i EM denne gangen. Men deres ferske «hjemme hos»-konsept dro over 240.000 unike seere via sin Facebook-side.

Kommentatorduoen var på plass hjemme hos Heidi Løke mandag da Norge slo Romania 23-21. Der ble det laget en ny form for TV.

Bredeli tar det ikke for tungt at han er hjemme.

– Kjapp hoderegning viser at det er 21 desember-måneder med håndball siden starten min i TV 2 i 1995.

Tre ganger tidligere har andre hatt rettighetene, Viasat alle tre, -96, -98 og -01. Så siden 2002 har det vært hvert år, sier han til NTB.

LES også: Nesten 700.000 seere fulgte håndballjentene

Glade

– Jeg var ute på jobb også i -96 og -98. Så kun en gang tidligere har jeg sittet hjemme, og det var i -01 da vi ventet barn nummer tre.

– Det blir så klart annerledes og rart å være hjemme, men dette kom ikke som noe sjokk. Jeg har visst om dette siden sommeren 2012.

I TV 2 er man strålende fornøyd med seertallene. Der var det mest sette programmet i TV 2s nettunivers (TV 2.no og Sumo) underveis i kampen.

Ikke rettighetene

Kanalen har for en sjelden gangs skyld ikke rettighetene til kvinne-EM. I januar er kanalen tilbake med rettighetene for herre VM. Den sender også dame-VM om et års tid.

Onsdag skal Bredeli og Svele se kampen sammen med Larviks spilletropp. Det skjer i stua hos eks-skøytestjerne Tom Erik Oxholm. (©NTB)

Les mer

Norsk misnøye med strenge EM-dommere

Les mer

Mørk storspilte i EM-premieren

Les mer

Så mye tjener håndballjentene på et EM-gull

Les mer

Danske Fisker kan miste håndball-EM på grunn av pannebåndet

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg