Gå til sidens hovedinnhold

Breen tar over Grey

Øivind Breen er ansatt som administrerende direktør i Grey Oslo.

Øivind Breen kommer dermed tilbake til byråbransjen etter at han de siste to år har drevet sitt eget konsulentselskap, byENERGY.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Breen har tidligere 21 års erfaring fra reklamebyrå, hovedsakelig i BBDO, der han har hatt roller som tekstforfatter, kreativ direktør, strategisk direktør og administrerende direktør.

- Sammen med flere fantastiske kunder har Grey Oslo de siste årene hatt en spennende utvikling, sier Breen og legger til: - Jeg vurderer Grey som et av de desidert mest interessante byråene i Norge og gleder jeg meg til å bruke mine erfaringer frabyråbransjen og ikke minst fra årene utenfor bransjen, til å være med og bygge Grey Oslo enda sterkere. I tillegg er Grey et av de beste nettverkene i Skandinavia og et av de ledende nettverkene internasjonalt, så vi har mye å bygge videre på.”

Grey Oslo har siden 2005 etablert seg som et sterkt byrå med 27 kreative priser, inklusive Cannes-løver i 2005, 2006 og 2007, europeiske priser for effektiv reklame – Euroe Effies og kreative priser i Gullblyanten.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot