NA24.no

Foto: Leon Neal

Bryter du loven på Facebook?

Ekspertene diskuterer nå når den første «Facebook-loven» blir innført. Se video.

Propaganda24 distribuerer sammen med Citomedia Web-dokumentarserien «Bedrift 2.0». Her vil man gjennom ti episoder belyse noen av de viktigste elementene som ligger til grunn for å optimalisere en bedrifts tilstedeværelse på nett.

Inntoget av de sosiale mediene har ført til en utvasking av grensene mellom jobb og privatliv. Ansatte har alltid representert bedriften, også utenfor arbeidstid, men nå representerer man bedriften 24 timer i døgnet i søkbare, alltid tilgjengelige forum.

De fleste har et relativt avslappet forhold til opphavsrett og eierskap til «intellektuell eiendom». På internett er det meste nedlastbart og lett tilgjengelig. Både private og bedrifter bryter daglig lovene som regulerer bruk av tekst, bilder, musikk og video. Brudd på opphavsretten er for mange en tikkende bombe man ikke vil oppdage før den eksploderer.

I denne episoden gir noen av landets fremste eksperter på området innsikt i problematikken rundt publisering, bruk og gjenbruk av innhold man finner på nettet.

Videoen ser du under

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere