NA24.no

Bryter med Beckham

Sist oppdatert:
Etter ti år skiller Pepsi og fotballkjendisen lag.

Og AdvertisingAge stiller nå spørsmålet om David Beckhams reklamestjerne er i ferd med å brenne ut.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Cola-giganten tar farvel med LA Galaxy- og AC Milan-spilleren etter en skuffende og skaderammet sesong. Begge parter forsøker imidlertid å glatte over exiten, og hevder den var gjensidig.

Beckham signerte i 2007 en femårig avtale med den amerikanske fotballigaen som skal ha en totalramme på en kvart milliard dollar. Men rett etter at overgangen fra Real Madrid var i boks, brøt en av Beckhams største sponsorer, Gillette, med engelskmannen.

Les også: - Pepsi trenger en forfriskning

33-åringen har fortsatt globale avtaler med Adidas og Motorola, men den sistnevnte kontrakten går ut i juni. Og Motorola ville nylig ikke kommentere om de ønsker å fortsette med David Beckham.

- Jeg har kun gode minner fra mine ti år med Pepsi. I løpet av perioden har jeg spilt gladiator, cowboy og surfer, og jobbet med Beyoncé og Jennifer Lopez i tillegg til noen av de største fotballstjernene, sier Beckham i en uttalelse.

Verken 33-åringen eller Pepsi utelukker at de en gang i fremtiden kan komme til å samarbeide igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere