NA24.no

Bye blir konsulent i Apt

Trond Sandø tar over som daglig leder.

Etter to og et halvt år som leder i Apt går Kristian Bye over i rollen som konsulent og overlater roret til Trond Sandø fra TRY.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven og får tildelt et svært kompetent fagmiljø med høy fart. Apt har en fantastisk posisjon i det norske reklamemarkedet, og jeg kjenner byrået svært godt etter nært og godt samarbeid om prosjekter på flere av mine TRY-kunder,sier Trond Sandø i en melding.

- Siden jeg startet i Apt har vi vokst med over 30 prosent i ansatte, omsetning og budsjettert overskudd. Nå er vi 50 ansatte, og det gir for min del litt for lite rom til å jobbe med det jeg synes er aller morsomst, nemlig ambisiøse og innovative kunder. Det har vært en fantastisk utfordring å lede så mange flinke folk, men nå gleder jeg meg til å jobbe litt mer operativt igjen, sier Bye til Kampanje.

Vil styrke selskapene
- Utgangspunktet mitt er at Apt er godt rigget til å møte våre kunders behov og utfordringer. For min del skal det bli spennende og jobbe enda mer med nye kanaler og virkemidler. Det viktigste blir imidlertid og bidra til at samspillet mellom TRY og Apt blir enda bedre, slik at kundene våre opplever det beste fra to verdener. Kombinasjon av disse fagmiljøene skal gi våre kunder større konkurransekraft og sørge for at vi i felleskap leverer resultater og nytenkende løsninger,sier Sandbø til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere