NA24.no

Bygger kommunikasjon med 2veis

Byggmakker Norge AS har valgt kommunikasjonsbyrået 2veis as som sitt PR-byrå.

Det er inngått en 2-årig samarbeidsavtale mellom selskapene. 2veis skal bistå Byggmakker med kommunikasjonstjenester innenfor forbruker- og proffmarkedet, samt på selskapskommunikasjon, heter det i en melding fra selskapene.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

-2veis har bistått oss i kommunikasjon mot proffmarkedet. Vi har vært svært fornøyd med dette arbeidet og ønsker nå å bruke 2veis på hele spekteret innen PR. I valget av 2veis har også deres spisskompetanse på miljø og samfunnskommunikasjon vært avgjørende, sier Irlinn Tystad, salgs- og markedsdirektør i Byggmakker Norge AS.

Byggmakker har ifølge Norsk kundebarometer 2009 Norges mest tilfredse byggvarekunder. Selskapet ønsker å forsterke og videreutvikle denne posisjonen.

-Vi gleder oss til å få lov til å jobbe med Norges største og beste byggvarekjede, som fortsatt har store ambisjoner. Det er spesielt motiverende å jobbe for en kunde som er inne i en tøff markedssituasjon, men som likevel våger å satse. Vi er overbevist om at det vil gi resultater, uttaler Øystein H. S. Moen, daglig leder i 2veis.

Har du et medietips – kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere