NA24.no

Bytter zebra-striper med posesuppe

(TV 2)
TV 2 Zebras kanalsjef Geir Mikaelsen forlater kanalen til fordel for posesuppe.

Mikalsen får ansvaret for å samordne den interne informasjonen på tvers av bedriftene i Rieber & Søn-systemet, og ekstern kommunikasjon mot media og finansmiljøet, skriver TV 2 i en pressemelding. Rieber & Søn eier blant annet posesuppe-produsenten Toro.

NA24 - din næringslivsavis

- Jeg har takket ja til en fantastisk spennende jobb i en solid og tradisjonsrik Bergens-bedrift, noe som overskygger det faktum at det er trist å slutte i TV 2. Etter fjorten år i TV 2, blir det utfordrende og lærerikt å gå inn i en ny bransje, sier Mikalsen, som rent fysisk kun flytter seg et lite steinkast ettersom TV 2 og Rieber & søn er naboer i Bergen.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Konserndirektør Rune Indrøy i TV 2 Gruppen AS sier TV 2 umiddelbart setter i gang prosessen med å finne en ny redaktør til TV 2 Zebra, og legger til at Mikalsen blir i sin stilling til ny person er på plass.

- Jeg skulle gjerne hatt Geir Mikalsen med videre på laget i TV 2 Gruppen. Han gjorde i flere år en strålende jobb som informasjonssjef i TV 2. Mikalsen har også lagt ned mye arbeid i å bygge opp TV 2 Zebra fra grunnen av. Likevel forstår jeg valget han har tatt, fordi det dreier seg om en interessant stilling i Rieber & Søn, sier Indrøy.

Mikalsen har jobbet i TV 2 siden 1993, og var kanalens informasjonssjef da han for to år siden fikk jobben med å bygge opp og etablere TV 2 Zebra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere