NA24.no

Carew i storfint selskap

Sist oppdatert:
Puma har utstyrt fotballspillerne med robotbein. Se film her.

Internasjonalt er det blant andre Fredrik Ljungberg som sparker til ballen for Puma. I Norge derimot er det John Carew som blir den synlige fotballproffen i kampanjen.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Kraftig kampanje
Puma lanserer ny skomodell og det markeres med reklamefilm og profilkampanje. I filmen (se under) er det blant andre Ljungberg og Anelka som spiller ball med robotbein. Men i Norge blir det ingen tv-reklame. Derimot blir det profilkampanje på trykk, på nett og utendørs med John Carew.

- Det blir den kraftigste kampanjen vi har kjørt i Norge hittil. Filmen har forskjellige internasjonale profiler som Ljungberg og Anelka, og så har vi en annonse knyttet opp til filmen hvor det er John Carew som fronter, sier daglig leder i Puma Norge Børge Kringe til NA24 Propaganda.

Frem til EM
I tillegg vil kampanjen også bli synlig i en del enkeltbutikker som spesialiserer seg på fotballutstyr. Og kampanjen skal gå i nesten et halvt år.

- Vi skal oppnå at Puma skal bli synligere som fotballmerke og en ny sko som lanseres nå. Dette er en langsiktig strategi som starter nå og holder på til EM til sommeren, forklarer Kringe.

Filmen blir også å se på storskjermen over hovedinngangen til Oslo City.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere