NA24.no

Chess henter Brann-spiller

Foto: Bendiksby, Terje
Etablerer en karriere etter fotballen

Brann-spiller Christian Kalvenes (34) er hentet til markedsavdelingen i mobilselskapet Chess. Kalvenes skal arbeide med samfunnsansvar, aktiviteter mot barn og ungdom og lokale sponsorater .

Kalvenes er høyskoleutdannet og har også en Master fra Handelshøyskolen BI. Han er svært tilfreds med jobben i Chess.

- Chess er et solid og spennende selskap som over mange år vist et engasjement utover det vanlige for både breddeidrett og toppidrett, og det er en virksomhet som skaper mye begeistring, sier Kalvenes. Oppgavene i Chess blir mange og varierte. Fellesnevneren er å være synlig for Chess i Bergen.

- Det vil garantert bli noen skolebesøk, men også besøke lokale idrettsklubber og gjerne iverksette morsomme aktiviteter i byen og bydelene, sier han. Kalvenes nærmeste overordnete blir markedsdirektør Jarle Alvær. Han gleder seg til å få Kalvenes som kollega.

Kalvenes startet sin fotballkarriere i Varegg og har senere spilt i Åsane, Sogndal, Brann, Dundee United og Burnley. Som en av få toppspillere valgte han også å ta høyere utdannelse ved siden av fotballen.

- Chess representerer noe nytt for meg, og dette er første steg til å etablere en karriere etter fotballen, sier 34-åringen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere