*Nettavisen* Økonomi.

Chili Publications i pluss

Pia B. Tryland har snudd medieselskapet fra et stort underskudd til et plussresultat.

Chili Publications AS og daglig leder Pia B. Tryland kan vise til en solid forbedring av resulttatene. Driftsresultatet ble nemlig forbedret fra minus 11,5 millioner i 2008 til pluss 20.279 kroner i 2009.

- Vi er meget godt fornøyde med den utviklingen som vi opplevde i 2009. Det var beinhard og målrettet jobbing, men det ga heldigvis gode resultater, skriver Pia B. Tryland i en melding.

I slutten av 2008 ble hun forespurt om å ta over Chili Publications AS fra sin daværende danske eier Chili Group Aps.

-Jeg hadde stor tro på at dette skulle vi få til. Det handlet om å lage enda bedre redaksjonelle produkter rettet mot målgruppene våre – samt bli enda flinkere på annonsesalg og skape avtaler om kundemagasiner, skriver Tryland i meldingen.

Blant magasinene i Chili Publications kundeportefølje finner vi ungdomsmagasinet Spirit og magasiner som Beauty og Vixen som henvender seg til ulike målgrupper innen kvinnesegmentet. Selskapet jobber både med produksjon og utvikling av kundemagasiner, samt rene annonsefinansierte magasiner som distribueres til klart definerte målgrupper.

I 2009 klarte Chili Publications en omsetning på 11,79 millioner krronver, det er 8 prosent økning fra året før. Driftsresultatet på 20.270 kroner var over 11,5 millioner bedre enn i 2008.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.