*Nettavisen* Økonomi.

Clear Channel flyr videre

Foto: Clear Channel

Forlenger reklameavtalen med Oslo Lufthavn.

En av Europas hurtigst voksende flyplasser forlenger avtalen med Clear Channel Norway.

- Byggearbeidet frem mot 2017 kan være utfordrende, så Oslo Lufthavn AS måtte ha en aktør som de visste kunne ta totalansvaret, samt sikre riktig kvalitet, oppsummerer Espen Ettre, Direktør Eiendom og Kommersiell utvikling i en melding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Kontrakt siden 2003
Clear Channel Norway har hatt reklamekontrakten på Oslo Lufthavn siden januar 2003. Selskapet vant tilbudskonkurransen i 2007, hvor man fikk tildelt fem nye år. Kontraktens varighet skulle dermed avsluttes ved utgangen av dette driftsåret. Oslo Lufthavn AS har imidlertid nå valgt å forlenge avtalen med fire nye år. Den nye kontrakten varer ut driftsåret 2016.

Espen Ettre, Direktør Eiendom og Kommersiell utvikling, sier følgende om forlengelsen:

- Vi har valgt å utvide kontraktens levetid med Clear Channel på basis av tre årsaker:

  • Det bygges en utvidet terminal som ferdigstilles i 2017. I perioden frem til dette blir det mye byggearbeid. Vi ønsket å fornye kontrakten med en operatør som kjenner flyplassen i denne litt turbulente perioden.
  • Det totalansvaret Clear Channel har utvist gjennom vår avtale i disse ni årene, har vært upåklagelig. Vi har kunnet ha fokus på vår «core business» og overlate alt vedrørende reklame til Clear Channel. Slikt er betryggende.
  • Kvaliteten på driften, reklamebærerne og salgsjobben har vært upåklagelig i hele avtaleperioden. Clear Channel har dermed gjort det lett for oss å fornye avtalen.

Investerer mer
I forlengelse av den nye avtalen vil Clear Channel investere i en oppgradering av reklamebærere på flyplassen, noe som vil innebære avansert bruk av moderne teknologi. - Vi kommer til å se mye spennende digital utrulling på Oslo Lufthavn, sier en offensiv administrerende direktør Toivo Møller-Pettersen.

Oslo Lufthavn er en av de hurtigst voksende flyplasser i Europa. Antall passasjerer økte med 10,5 prosent i 2011. Flyplassen ble i samme periode trafikkert av over 21,1 millioner passasjerer, noe som gjør Oslo Lufthavn til Nordens nest største flyplass, etter Københavns lufthavn.

- Å jobbe med et så fantastisk produkt som OSL, er en drøm. Vi gleder oss definitivt til å ta fatt på neste epoke, sier en lykkelig Møller-Pettersen i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.