NA24.no


Dagbladet hadde i 2016 et godkjent opplag på 75.321, der papiropplaget utgjorde 46.250 eksemplarer, mens digitalutgaven hadde 29.017 abonnenter.
Dagbladet hadde i 2016 et godkjent opplag på 75.321, der papiropplaget utgjorde 46.250 eksemplarer, mens digitalutgaven hadde 29.017 abonnenter. Foto: Faksimile

Dagbladet fallbyr digitalt abonnement - kan snart søke statsstøtte

Sist oppdatert:
Abonnenter som er i ferd med å forlate Dagbladet får tilbudet om digitalt årsabonnement for 100 kroner per måned.

Avisa Dagbladet frister lesere med digitalt årsabonnement ned i 100 kroner. Tilbudet har gått til abonnenter som har sagt opp abonnementet, et abonnement som ordinært koster 699 kroner, skriver Dagens Næringsliv fredag.

Dagbladet nærmer seg et nivå for abonnenter der de kan søke om pressestøtte. Sjefredaktør John Arne Markussen sier til Dagens Næringsliv at de ikke har tatt stilling til om de skal søke.

Les også: Dow Jones slår tilbake etter Trump-smellen

Han avviser at kampanjeprising har sammenheng med ønsket om å søke presestøtte.

- Men det er riktig at abonnnement utgjør en stadig større del av vårt totalopplag, sier han.

Dagbladet hadde i 2016 et godkjent opplag på 75.321, der papiropplaget utgjorde 46.250 eksemplarer, mens digitalutgaven hadde 29.017 abonnenter.

Redaksjonssjef Bjørn Bore i Dagbladet Pluss sier til Dagens Næringsliv at 100 kroner måneden ikke er normalpris, men en del av en satsing for å teste betalingsviljen for de som sier opp.

Les også: Solberg ser lysning i nord

Har du sett denne videoen?

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere