NA24.no

Dagbladet legger ned sportssatsing

Sist oppdatert:
Slutter med bildebonanza.

Dagbladets sportsmagasin har lenge slitt med svak annonseinngang.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Levetid på 3,5 år
Før jul i fjor kom de første spekulasjonene om at Sportmagasinet, som følger Dagbladet som bilag på fredager, skulle legges ned. En drøy uke etter at ryktene begynte å gå var beslutningen fattet. I dag er det siste nummeret på gaten.

Åge Hareide prydet forsiden av det første Sportsmagasinet i juni 2005, og i dag er det forsidene siden starten som utgjør oppslaget.

Sportmagasinet har fra starten satset tungt på bilder og fotografene får i den siste utgaven ti sider til å vise noen av sine blinkskudd fra de siste tre og et halvt årene.

Norske idrettskjendiser og støttespillere gir også sine siste hilsener til bilaget. Selv om de fleste har svart slikt som «så trist at dere skal legges ned», «Sportsmagasinet vil bli savnet» og «takk for flotte reportasjer», er det én som tar bladet fra munnen og bruker anledningen til å komme med sin ærlige mening om utgiver Dagbladet.

- Legg ned hele avisa
Reklamemann og fotball-ildsjel Ingebrigt Steen Jensen har følgende å melde som avskjedshilsen:

«Nedleggelse?! Nok et eksempel på Dagbladets manglende evne til å holde ut og holde fast. Kan man ikke snart legge ned hele avisa?!!

Da NA24 Propaganda skrev om annonseinngangen i Sportsmagasinet sommeren 2007 hadde det siste nummeret kun tre helsides annonser. Det 40-siders avskjedsnummeret har fire annonsesider.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere