Dagbladet starter digitalselskap

Foto: Håkon Høgetveit (NA24)

Reklametopp går til Berner Gruppen.

28.01.10 09:59

31 år gamle Even Aas-Eng er ansatt som administrerende direktør for et nytt selskap i Berner Gruppen. Han skal lede arbeidet med nye satsninger på det digitale området.

Aas-Eng kommer fra stillingen som direktør for digitale medier i McCann WorldGroup. Han har tidligere jobbet for Google og vært e-handelssjef i Norwegian og hatt en ledende stilling innen E-bookers.com i New Delhi. Aas-Eng har allerede i tre år vært tilknyttet styret i DB Medialab som rådgiver, heter det i en melding fra selskapet.

- Vi er meget fornøyd med å få Aas-Eng med på laget, skriver Tore Stangebye, konsernsjef i Berner Gruppen, i en melding.

Klikk på bildet for å forstørre.

Leder digitale medier i McCann

- Selskapet som Aas-Eng skal lede skal være et innovativt kraftsenter for nye tjenester og produkter innen digitale kanaler. Dette miljøet vil også være en ressurs for Dagbladets samarbeidspartnere og vil sammen med annonsører og byråer utvikle nye spennende konsepter for markedsføring innen digitale flater Vi tror dette er et viktig steg for å sikre fokus rundt fremtidens vekstområder, skriver Stangebye.

Dagbladet har alltid vært foran i utviklingen av nye medier og denne nysatsningen skal sørge for at det forblir slik. Jeg ser med stor entusiasme på muligheten til å få jobbe med bransjens mest spennende mediemiljø, skriver Aas-Eng.

Dagbladet.no er Norges tredje største nettside og et meget godt utgangspunkt for å etablere vellykkede nysatsninger. Det digitale virksomhetsområdet i Berner Gruppen rommer også sterke merkevarer som Kjendis.no, 123spill, og eierskapet i portalen Start.no og konsulentselskapet Hyper Interaktiv. Aas-Eng tiltrer stillingen i februar, opplyses det.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.