NA24.no

Dagbladet-topp til NRK

(NTB scanpix)
Blir en av kringkasterens tre nye redaktører.

NRK har ansatt Alexandra Beverfjord, Stein Bjøntegård og Åse Rigmor Westrum som redaktører i sin nyopprettede nyhetsdivisjon.

Alexandra Beverfjord (36) er ansatt i stillingen som reportasjeredaktør. Hun kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Dagbladet.

– NRKs nyhetsjournalistikk har en unik posisjon i Norge. Å få være med på å videreutvikle den stillingen, samt jobbe for at NRK blir ledende på alle nye plattformer, er en særdeles spennende oppgave, sier Beverfjord.

Stein Bjøntegård (56) er ansatt en nyopprettet stilling som publiseringsredaktør i nyhetsdivisjonen. Bjøntegård er i dag nyhetsredaktør i NRK.

Åse Rigmor Westrum (45) er redaktør for produksjon og utvikling. Hun kommer fra jobb som seksjonssjef for Nyheter og sport i NRKs produksjonsavdeling.

Stillingen som magasin- og debattredaktør vil bli besatt i neste uke, opplyser NRK. Statskanalen opprettet en egen nyhetsdivisjon i mai i år og da ble Per Arne Kalbakk ansatt som nyhetsdirektør. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere