NA24.no

Dato klar for «Starcraft II»

(Blizzard)
Sist oppdatert:
Det etterlengtede strategispillet kommer til sommeren.

Siden 2003 har Blizzard jobbet med en oppfølger til det kritikerroste strategispillet «Starcraft». Både slippdato og når betaen skulle starte, var lenge uvisst, men i februar startet endelig den lukkede betaen.

I begynnelsen av april kom nyheten om at også slippdatoen var like rundt hjørnet, og nå har vi endelig fått den. Fra og med 27. juli skal «Starcraft II: Wings of Liberty» ligge i butikkhyller verden rundt, inkludert USA, Europa, Australia og selvsagt Sør-Korea. Dette er første del av «Starcraft II»-sagaen, og en gang i fremtiden får vi tilleggene «Heart of the Swarm» og «Legacy of the Void».

Første del av «Starcraft II» er hovedsakelig viet menneskene, mens Zerg og Protoss får sine kampanjer i tilleggspakkene. I flerspillerdelen er alle de tre grupperingene tilgjengelige og «Starcraft II» er det første spillet fra Blizzard som er utviklet for den nye utgaven av deres spilltjeneste Battle.net.

Mer fra Gamer.no:

I «Wings of Liberty» følger vi Jim Raynor og hans kumpaner i deres kamp mot romvesener - og mennesker. Kampanjen skal by på 29 brett og ha et sterkere fokus på historie enn noe tidligere strategispill fra Blizzard. Mellom oppdragene kan du for eksempel slå av en prat med Raynors kamerater ombord på slagskipet Hyperion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere