NA24.no

Den nye Farmen-gården ligger i Hedmark


KULISSER: Gladtjernet gård er kulissene for den 14. sesongen av «Farmen».
KULISSER: Gladtjernet gård er kulissene for den 14. sesongen av «Farmen». Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Den kommende høstsesongen av realityserien «Farmen» skal spilles inn i Solør.

(Østlendingen): Nærmere bestemt skal innspillingen foregå på Gladtjernet gård i Grue kommune. Gården ligger utenfor Kirkenær, bekrefter TV 2.

Med andre ord vil høstens sesong bli preget av mye flott skog i Finnskogen.

– Finnskogen er et område vi har hatt lyst til å bruke, hvor historien ligger til grunn for en god Farmen-historie som vi ikke har brukt før, sier produsent Raymond Mikael Elveland i Strix til TV 2.

Husene som ligger på gårdene er alle bygd for 100 år siden og passer slik sett perfekt som kulisser i «Farmen», der deltakerne reiser hundre år tilbake i tid for å leve slik de gjorde den gangen.

Likevel må det bygges en del nye bygg slik at gården blir komplett.

– Alle kriterier med vann og bygg er tilfredsstillende, men vi må tilføye litt. Gården ligger øde og er ikke like tilgjengelig for publikum slik som gården i Arendal var i forrige sesong, sier Raymond Mikael Elveland.

Dette blir det 14. sesongen av «Farmen». Serien fikk spesielt mye oppmerksomhet i vårt distrikt før jul da Halvor Sveen fra Rendalen stakk av med seieren og vant mange hjerter i det norske folk.

Les flere saker på Østlendingen her

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere