NA24.no

Dinamo gir Telenor flyt

Denne uken kommer den første filmen i profilkampanjen på lufta.

Nøkkelordet i posisjoneringsarbeidet, som Dinamo utfører på oppdrag for Telenor, er begrepet «flyt». Konseptet fokuserer på Telenors rolle i folks liv og hvordan teknologi forandrer våre liv og måten vi lever sammen på.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- «Vi kaller det flyt» handler om de mulighetene, men også utfordringene, moderne teknologi gir oss, sier Ivar Vereide, kreativ leder i Dinamo og ansvarlig for konseptutviklingen sammen med Telenor i en pressemelding.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Forfatter Roy Jacobsen, professor Jon Bing og polfarer Børge Ousland er hovedpersonene i de tre første filmene fra Telenor som kommer på lufta i løpet av de neste månedene. Disse tre kjente menneskene undrer seg over hvordan ting har forandret seg. Roy Jacobsen tenker tilbake på hvordan det var før og om det kanskje er bedre nå, Jon Bing lurer på hvor det blir av vår kollektive hukommelse i en digital hverdag, mens Børge Ousland undrer seg over vårt nye behov for å være tilgjengelige til enhver tid.

Se filmen her:

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere