Dinamo Magazine fortsetter veksten

Økt etterspørsel gjør at Dinamo Magazine øker bemanningen. Siste mann inn er Gaute Gjøl Dahle.

Økt etterspørsel gjør at Dinamo Magazine øker bemanningen. Siste mann inn er Gaute Gjøl Dahle. Foto: Dinamo

Øker bemanningen.

Økt etterspørsel gjør at Dinamo Magazine øker bemanningen. Siste mann inn er Gaute Gjøl Dahle.

Siden enheten startet opp i 2010 har Dinamo Magazine opplevd en jevnt økende etterspørsel. Dinamo Magazine står blant annet bak Oslo Lufthavns nye magasin, ”360”. Nå fortsetter oppdragsmengden å øke og det medfører at enheten utvider kapasiteten.

- Vi opplever at markedet etter redaksjonelle tjenester er i vekst og stadig flere kunder etterspør alt fra årsrapporter til mer redaksjonelle magasiner. I tillegg har flere av Dinamos allerede eksisterende kunder også blitt kunder hos oss, forteller daglig leder og AD i Dinamo Magazine, Petter Herming i en melding.

For å møte den økte oppdragsmengden, hentes Gaute Gjøl Dahle inn. Dahle har 8 års erfaring fra arkitektbransjen som formgiver og har også tidligere jobbet som freelance fotograf og agent for Palookaville Fotografagentur.

- Å få inn Gaute gir oss både mer bredde og økt kapasitet. Med lang erfaring fra en rekke relevante områder får vi inn en ressurs som gjør at vi kan tilby enda mer til både eksisterende og fremtidige kunder, påpeker Herming.

Ser frem til å jobbe tverrfaglig
Dahle har allerede god kjennskap til Dinamo, både når det gjelder folk, fagmiljø og jobber. Han forteller at dette var noen av kriteriene som gjorde at valget falt på Dinamo, i tillegg til mulighetene til å jobbe tverrfaglig.

- Det har alltid vært hyggelig å ta turen ut til Lagåsen, og det inntrykket står fortsatt. Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang med håndverket og jobbe med spennende kunder i Magazine, sier Dahle i en melding.

- I Dinamo har man muligheten til å jobbe på tvers av fagdisipliner og det er veldig spennende. Det var noe av årsaken til at jeg valgte Dinamo, avslutter Dahle i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag