*Nettavisen* Økonomi.

Dinamo vant i Danmark

Foto: (OSL)

Nordisk heder til 360 (Oslo Airport magazine).

04.06.12 15:32

Dinamo fikk gull i kategorien «årets redesign» for Oslo Lufthavns flyplassmagasin, 360.

I tillegg til gullet kom magasinet på pallen i kategoriene «årets magasin» og «årets magasin – foto».

Åpen kåring
Kåringen ble foretatt av Foreningen for magasindesignere i Danmark. Kåringen er åpen for både kommersielle og redaksjonelle magasiner og for første gang i historien fikk også norske magasiner anledning til å delta. I tillegg til heder til 360 fikk også Aftenposten A-magasinet gull i kategorien «årets illustrasjon» for illustrasjonen «Da wikileaks sprang lekk».

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Det er utrolig gøy for oss at 360 nok en gang hevder seg blant de beste, denne gangen i Norden. Gull og to pallplasser er vi veldig stolte av, kommenterer Petter Herming, daglig leder og art director i Dinamo Magazine, i en pressemelding.

Tidligere har 360 også høstet anerkjennelse og ros i Norge. I publiseringsbyråenes kåring for publikasjoner fikk 360 gull i kategorien «årets beste magasin».

- Vi har nå jobbet med Oslo Lufthavns magasin i litt over et år og det har vært veldig spennende. Vi får en rekke fine tilbakemeldinger fra reisende som leser magasinet og når vi i tillegg mottar priser fra bransjen for arbeidet blir vi ytterligere stolte, påpeker Herming.

Viktig for kommunikasjon
For Oslo Lufthavn er magasinet et viktig element i deres kommunikasjon.

- God dialog og teamwork med Dinamo Magazine, samt våre samarbeidspartnere, har vært viktig for å levere et produkt vi kan være stolte av. Magasinet representerer hva Oslo Lufthavn vil formidle til sine reisende og besøkende, hvor vi ønsker å formidle reiselyst og relevant informasjon om både destinasjoner og lufthavnen. Høy kvalitet på innhold har vært stikkord i vårt arbeid med magasinet. Priser for magasinet betyr således mye for oss og alle våre samarbeidspartnere, og vi gleder oss til videre utgivelser, sier Espen Ettre, Direktør for Eiendom og Kommersiell utvikling, i meldingen.

360 er Oslo Lufthavns offisielle magasin, som dekker reise og livsstil verden rundt. Magasinet utgis syv ganger i året og distribueres gratis på flyplassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.