Disse kan få verdens best betalte jobb

Foto: - (Staples)

Kan tjene en halv million på ett sekund.

Å skifte navn er ofte utfordrende for bedrifter, fordi folk bruker tid på å venne seg til nytt navn og logo.

Corporate Express og Binders har funnet sin egen måte å gjøre sitt nye navn Staples kjent på. De har utlyst en jobb, som det hevdes at ikke bare er Norges, men også verdens best betalte. En halv million kroner for ett sekunds innsats er lokkematen.

- Premien i konkurransen ville i arbeidslivet tilsvare en minuttlønn på 30 millioner, eller en timelønn på 1.800 millioner kroner, sier programredaktør Jørn Johansen i P4, i en melding.

Jobben består i å uttale det nye navnet riktig under lanseringen av det nye navnet.

Tusenvis av søkere
Så langt har nesten 65.000 personer stilt opp som «jobbreferanser» for de 16.031 søkerne, som kun har fått én uke på seg til å mobilisere hjelp, melder P4.

En jury har valgt ut åtte kandidater til et jobbintervju. Disse åtte er Andreas Mantykoski fraTromsø, Lars Mangseth fra Skarnes, Line Haugene fra Tjodalyng, Nina-Maria Hyggen fra Oslo, Bjørnar Linnerud fra Skjetten, Steinar Bjarghov fra Tromsø, Rune Tollefsen fra Horten og Marita Karlsen fra Stange.

Annonseres fredag
Den som får «jobben» må reise til Oslo 1. februar og uttale Staples riktig under markeringen av navneskiftet.

Avstemning pågår på norgesbestbetaltejobb.no - og fredag ettermiddag blir vinneren presentert i ettermiddagsshowet Midt i Trafikken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.