Gå til sidens hovedinnhold

Disse skal underholde journalistene

SKUP går andre veier og spleiser par fra hver sin tv-kanal.

I forrige uke kunne NA24 Propaganda fortelle at Svein Tore Bergestuen ikke fikk lede SKUPs fredagskveld slik han gjorde i fjor. Nå er årets programledere klare.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Tro på potensialet
SKUP går nye veier og har hentet inn Gry Blekastad Almås fra NRK og Morten Sandøy fra TV 2 til å lede fredagskvelden under den årlige SKUP-konferansen.

Les også: Byttet jobb - ble kastet

Dermed blir formatet noe annerledes for senunderholdningen på fredagskvelden.

- Ja, og vi har stor tro på dette fordi begge har potensial for en løsere snipp enn jobben vi kjenner dem fra. Og så er det symbolverdien i det hele med at de kommer fra to forskjellige tv-kanaler. Vi ønsker et konsept som ligner mer på Dagsnytt 18 fredag kveld enn et Skavlan-konsept, forteller SKUP-sekretariatets leder Lars Nehru Sand.

Hemmelige gjester
I fjor var gjestene blant andre Anne Aasheim, Eva Joly, Knut Haavik og Håvard Melnæs som stilte opp til samtaler under ledelse av Svein Tore Bergestuen.

Les også: Se og Hør kjendiskrangelen her

Hvem som skal stille som gjester i år vil SKUP ikke ut med riktig ennå.

- Det kan jeg ikke – vi satser på å få dette så aktuelt som mulig og jobber fortløpende med spennende og interessante gjester. I fjor offentliggjorde vi hvem de var samme uken som konferansen, og det skal vi klare i år også, sier Nehru Sand.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget