*Nettavisen* Økonomi.

DN med ny salgsdirektør

Administrerende direktør og ansvarlig redaktør Dagens Næringsliv

Omorganiserer salgs- og markedsavdelingene i avisen.

Salgsdirektør Ole Johan Sjaastad (49) er konstituert som markedsdirektør i Dagens Næringsliv. Han vil med virkning fra i dag ha ansvaret for både annonse- og opplagsavdelingene i avisen.

Sjaastad er i dag sjef for annonsesalget i Dagens Næringsliv, og har tidligere blant annet vært administrerende direktør i A/S Fire Store, markedsdirektør i P4 og markedsdirektør i Stena Line.

- Dagens Næringsliv har de siste årene tatt markedsandeler både i annonse- og opplagsmarkedet. Jeg tror begge avdelingene vil bli enda bedre med et tettere samarbeid, og har besluttet at vi som en prøveordning nå skal organisere dem under en felles sjef. Ole Johan Sjaastad er en av de aller dyktigste lederne på kommersiell side i den norske mediebransjen, og han har potensial til å kunne gjøre landets beste opplagsavdeling enda bedre, sier sjefredaktør og administrerende direktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv i en melding.

Avisens nåværende opplagsdirektør Karl Vestli har sagt opp sin stilling, og går over i ny jobb utenfor Dagens Næringsliv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.