NA24.no

DN på glanset papir

Sist oppdatert:
Nå får du livsstil på glanset papir av Dagens Næringsliv.

- Det er et marked for et troverdig høykvalitets livsstilsmagasin i Norge. Vår ambisjon er at magasinet raskt skal etablere seg som landets ledende livsstilsmagasin, sier sjefredaktør Amund Djuve i Dagens Næringsliv (DN).

NA24 - din næringslivsavis

Magasinet skal være på glanset papir.

- Er ikke dette utenfor DNs redaksjonelleområde?

- Nei, vi er en av de få næringslivsavisene i Europa som ikke er på glanset papir. I Dagens Industri har de DI Weekend som er en stor suksess, sier Djuve til NA24 Propaganda.

I mange år har det vært snakk om å skille ut DNs magasin på lørdager på egen rygg. Det kommer ikke til å skje med det første.

- Nei, det er ikke aktuelt, fordi vi har mange feature og dokumentarer som trenger god dead line, noe som medvirker til at vi ikke kan skille den ut på egen rygg.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

DN vil nå raskt etablere en egen avdeling med 15-20 medarbeidere som skal utvikle og produsere det nye magasinet.

- Med dette magasinet gir vi Dagens Næringslivs lesere et nytt, spennende produkt som det ikke eksisterer maken til i dag. Nasjonale og internasjonale trender i de store konsumentrettede bransjene er godt lesestoff og viktig informasjon for lesere av en næringslivsavis, sier Djuve.

Satsingen som styret nå har vedtatt vil være den største enkeltstående satsingen Dagens Næringsliv har gjennomført i nyere tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere