NA24.no

(Scanpix/Montasje)

DnB Nor og Accenture i samarbeid

Sist oppdatert:
Har blitt tildelt en femårig outsourcingavtale med banken.

Avtalen omfatter å utvikle, implementere og administrere en rekke applikasjoner som støtter selskapets livs-og pensjonsforsikringvirksomhet i Norge. Avtalen omfatter IT-drift rundt bankens pensjonsprodukter. De finansielle vilkårene rundt avtalen er ikke offentliggjort, melder Accenture.

- Innenfor innskuddsbasert pensjon er høy kvalitet på finansiell rådgivning og solid kompetanse på formuesforvaltning kritisk, sier Runar Holen, IT-sjef i Vital, DnB Nor Liv og Pensjon selskap.

- Mens Accenture leverer applikasjonstjenester i verdensklasse som støtter våre operasjoner, kan vi holde fokus på å levere innovative produkter som møter våre kunders behov innenfor et pensjonsmarked som er i stadig forandring. I over 20 år har Accenture arbeidet med outsourcing av applikasjoner og ved sin dype forståelse av pensjonsområdet utgjør de en svært god samarbeidspartner for oss, sier Holen.

- Ved å outsource applikasjonsutvikling og administrasjon til Accenture, kan DnB Nor bli enda mer fokusert på å møte kundenes behov og mer kostnadseffektivt håndtere det innskuddsbaserte pensjonsområdet, sier Martin Fuhr Bolstad, leder for Accenture Bank, Finans og Forsikring i Norge.

- Accenture og DnB Nor har arbeidet sammen i mer enn 15 år, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe DnB Nor til å styrke sin posisjon som ledende i Norge innenfor livs-og pensjonsforsikring, sier Bolstad.

Les flere skaer på NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere