Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Drillo gir mer penger

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Drillos retur som landslagstrener gjør det lettere å selge fotball til sponsorene.

Lederen av Sponsor Insight, Vegard Arntsen, tror entusiasmen for norsk fotball vil stige også blant sponsorene.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- Vil bli lettere å selge
- Nå er vel det meste av sponsoravtalene for landslaget lagt for lengre tid fremover, men det er vel ikke noen erstatter for Canal Digital på plass for Tippeligaen ennå. Jeg vil tro det blir lettere å selge norsk fotball nå som Drillo er tilbake, sier Arntsen til NA24 Propaganda.

Han mener ingen annen landslagstrener ville satt i gang den samme entusiasmen som det man nå opplever med Egil «Drillo» Olsen.

- Det kommer til å bli økt medieinteresse, økte seertall og det kommer til å bli en økt entusiasme rundt norsk fotball. Når det er sagt, så er det jo ikke sikkert at dette engasjementet varer mer enn et par kamper, sier Arntsen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

«Stolte øyeblikk» på hold
Landslaget under Åge Hareide dro opp visjonen «stolte øyeblikk», men det er en stund siden uttrykket har blitt brukt om eller av landslaget. Ifølge informasjonssjef Roger Solheim i Norges Fotballforbund kommer det ikke noen ny visjon eller slagord med det første under Drillo.

- Nå handler det aller meste om å oppnå resultater og å kvalifisere oss for mesterskap. Vi har ikke noen tanker om å utvikle noen typer budskap eller visjon på nåværende tidspunkt, sier Solheim til NA24 Propaganda.

Jon Mørland fra pr-byrået Mørland & Johnsen Analyse og Kommunikasjon AS har i Hareides tid fungert som presserådgiver for landslaget. Solheim sier Mørland fremdeles skal gi råd.

- Mørland har kontrakt med NFF og ikke med Hareide hvis du skulle tro det. Han skal fortsatt jobbe for landslaget, sier Solheim.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!