NA24.no

Drømmegaven til nerdekjæresten

(Bedtime Flirt)
Sist oppdatert:
Bedtime Flirt lanserer sexy undertøy inspirert av spillet «No More Heroes».

Actionspillet «No More Heroes» er kjent for en sexy undertone og ikke minst rollefiguren Sylvia Christels dristige bekledning. Nå lanserer undertøyskjeden Bedtime Flirt en kolleksjon inspirert av nettopp «No More Heroes» til oppfølgeren «No More Heroes 2: Desperate Struggle».

- «No More Heroes 2» er det eneste spillet som passer til å ha sin egen undertøyskolleksjon. Vi har satt sammen en kolleksjon som er like stilig som spillet, og som forhåpentligvis blir like gøy. Det skal bli interessant å se hvem av de tre karakterene som blir den mest populære, sier Bedtime Flirt-designeren Johanna Robinson i en kommentar.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dette skal være første gang en undertøyskolleksjon har hentet inspirasjon fra et videospill.

Kolleksjonen vekker spillfigurer som den supersexy UAA-agenten Sylvia, Travis sin fryktløse assistent Shinobu og den kreative våpenspesialisten Naomi til live med en oppsiktsvekkende undertøyskolleksjon, skriver den nordiske Nintendo-distributøren Bergsala i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hun gikk ned 60 kilo med «Wii Fit»

(Artikkelen fortsetter under bildene)

3289

- «No More Heroes 2» handler mye om stil. Vi forventer at denne kolleksjonen blir veldig populær, sier administrerende direktør Martin Defries i Rising Star Games, utvikleren bak «No More Heroes».

Originalspillet «No More Heroes» ble lansert i mars 2008, og fikk en noe lunken mottakelse her på Spillmagasinet. Men det sto ikke på spillets stil. Både den visuelle stilen, historien, den mørke humoren og ikke minst de mange figurene oser av kvalitet.

«No More Heroes 2: Desperate Struggle» slippes til Wii 28. mai 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere